BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 19 decembrie 2013

Mmm...iaurt cu miros de aracet


Mmm iaurt natural. Si de ce miroase a aracet? Cumparam boli in orice. Ambalate la sticle, conserve, mici paharele de plastic colorat cu etichete atragatoare, cutii de carton desenate si pline de mesaje sexuale sau care inspira teama. Teama de a nu fi pedepsit, de a nu te ingrasa, de a nu corespunde, de a suporta consecintele daca gandesti altfel decat societatea, de a nu ramane singura, de a nu primi apreciere, dragoste….teama peste tot. Suntem pacaliti constant de mintea noastra. Ea este pacalita de toate mesajele colorate care raman in inconstient. Ma intreb cate din gandurile si dorintele mele sunt ale mele.
Cumparam. Si cumparam cu spor boli, teama, sex, sentimente, medicamente sa ne repare apoi, ne cumparam dreptul de a trai, de a ne bucura, de a naste, de a ne iubi, de a ne trezi dimijneata in miros de acasa, ne cumparam animale, ambalaje pentru noi. Cumparam natura sa ne-o bagam in casa apoi cumparam benzina pentru a merge in natura.
Ne vindem ca sa cumparam carti, momente de liniste, relaxare, frumusete. Ne cumparam asigurari de viata, de boala, de asigurat oameni dragi. Cumparam bani ca sa putem cumpara bani.

Ce mai ramane de necumparat?Eu stiu....mai stie cineva? 

0 comentarii: