BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 20 martie 2012

This is a man's world…I still belive this!





Cred ca pentru noi, femeile, inca este o lume a barbatilor. Asta nu inseamna ca subestimez puterea femei, pentru ca nu ar fi o lume a barbatilor daca nu ar fi femeile. Dar sa lasam armele jos si sa nu ne mai punem in opozitie, sa ducem haotic o lupta care oricum se termina cu barbatul deasupra. Sa ramananem aici, unde ne place tuturor, la sustinere! Femeia sustine barbatul lasandu-l sa fie deasupra ei, din toate punctele de vedere si cu orice ocazie.
            Voi barbati , va multumim  cand schimbati becurile dupa ce am stat 2 luni la lumina becului de afara doar pentru ca vrem sa va vedem cum mesteriti! Sa recunoastem, puneti pasiune cand gatiti si o faceti pentru ca va place iar pe noi ne incanta! Vedem cand munciti in casa si in afara ei si mai ales vedem ordinea din masina si dezordinea din casa. E adorabil cum va faceti simtita prezenta, cum va aruncati sosetele in mijlocul casei si papucii in mijlocul holului. Ne scuzati cand va injuram pentru ca tocmai ne-am impiedicat de ei. Dar sunteti acolo si asta face ca totul sa fie amuzant. Sa presupunem ca lasati pasta de dinti fara capac pentru noi si capacul ridicat la wc ca un semn ca sunteti prezenti. Zambim de fiecare data cand va enervati ca v-a mai cazut in cap vreun fluture de pe perete sau orice decoratiune vi se pare voua inutila si noua perfecta. Cum echilibrati voi tot prin egoismul vostru care ne atrage teribil, in serile baietilor cu fotbal, bere si mizerie. Ne place cand sunteti acolo, devotati, fideli si va distrati in stilul vostru pe care il considerati vulgar si mitocan. Simtim cand faceti diferenta intre ei si noi, cand apare un pic de sensibilitate si un zambet impacat pe fata voastra destinsa si trupul obosit. Sa mai vorbesc de serile cand va dati plini de energie si adormiti in 30 de secunde imbracati si mirosind a transpiratie? Dormiti! E ok sa faceti asta. E ok sa renuntati la control si la intrebarea oare ce gandesc altii despre voi?
            Dar ce se intampla cu voi cand sunteti raniti? In primul rand va intreb de ce alegeti sa va lasati raniti? Inca din primele clase v-au spus ca baietii mari nu plang, baietii mari sunt cuminti, baietii mari lucreaza la masini si construiesc. Unii da, altii aleg sa nu! De ce va inchideti cand nu stiti sa va exprimati? Fugiti de voi, de gandurile voastre, alageti sa faceti ceea ce trebuie si nu ceea ce simtiti. Frica? Tuturor ne e frica de ceva. Unii sau unele dintre noi alegem sa ramanem acolo blocati, altii alegem sa mergem inainte, ne asumam aceasta teama si devenim responsabili sa o depasim. De ce nu intelegeti ca putem intra in sufletul vostru cu bocancii murdari si vom lasa urme? Putem  sa o facem si frumos, cu picioarele goale, calde, spalate de mare, fara nisip.
            E simplu sa alegeti sa va puneti pe primul loc si sa incepeti sa faceti lucrurile pentru voi, pentru ca asa simtiti, nu pentru ca asa spune mama, vecinii sau pentru ca trebuie. Trebuie este o limita iar resursele noastre sunt infinite! Cand nu va e bine, instinctul va spune asta, acordati-va timp si ganditi-va la voi. Ne faceti si noua un bine! Noi oricum o sa fim aici, puternice, sensibile, intotdeauna vulnerabile si vesele! Va preferam goi de haine si bariere! Si stiu ca e reciproc sentimentul!
Stim ca aveti nevoie de afectiune asa ca lasati armele jos si luati-ne in brate! J

0 comentarii: